Izaberite pravi poklon za Dan zaljubljenih


Približava nam se Dan zaljubljenih. 

Oni koji će ga proslaviti i provesti sa voljenom osobom već su počeli da razmišljaju šta da izaberu za poklon. Kada biramo neki poklon od srca, uvek želimo da izaberemo nešto što će, tu nama posebnu osobu, ostaviti bez daha, i obradovati je kao što se malo dete raduje dok otvara novogodišnji poklon.

Kako izabrati pravi poklon?

Danas postoje pokloni za nju, pokloni za njega, personalizovani pokloni, smešni pokloni, praktični i nepraktični pokloni, skupi i oni koji su za svaki džep..postoji stvarno velika ponuda, ali kako izabrati onaj pravi?! 

Uvek prvo razmislite koliko dobro poznajete osobu za koju kupujete taj poseban poklon. Razmislite da li je ta osoba romantična ili više praktična. Ako je neko više praktičan, neće se mnogo obradovati ako mu kupite npr zvezdu na nebu. ( Ako mislite da se šalim, nije šala jer je to zaista moguće.) 

Romantičnim dušama s druge strane, ne bi bilo pametno kupiti neki običan poklon.Oni očekuju malo više truda, iako to ne znači da morate potrošiti više novca. Romantičnima bi ugrejalo srce, da im napišete neku lepu poruku ili čak smislite pesmu ako ste talentovani za to, poklonite svoju majcu sa kojom bi mogli da spavaju kada niste zajedno, otpevate im serenadu ispod prozora sa cvetom u ruci ili slično. 

 

Za one luckaste je uvek izazov smisliti pravi poklon. Sada je preko interneta moguće kupiti poklone kao što su češkalica za gopodina Djokicu, zvono za zagrljaj ili za poljubac, par antistres duda, lisice za nevaljale, jestivi donji veš, i slične stvari.

Ljubiteljima knjiga možete kupiti bookmarker ili neku dobru knjigu, samo obratite pažnju na žanr koji vole da čitaju. Ljubiteljima gadgeta možete kupiti neku zanimljivu igračku sa USB-om.

Ako ste vešti u kuhinji, možete spremiti ljubavnu večeru za svoju drugu polovinu. U tom slučaju, atmosfera je ključna. Prigušeno svetlo, tiha muzika, i poluobnaženi kuvar/ kuvarica.

Ako živite zajedno, Dan ljubavi možete učiniti romantičnim od jutra. Čim ustanete, ostavite papirić sa nekom lepom porukom voljenoj osobi na nekom vidnom mestu, kako bi je sigurno videla. Možete je iznenaditi i sa doručkom, serviranim u krevetu. Ako neko od vas dvoje radi na Dan zaljubljenih možete da organizujete nešto lepo uveče. Tu sad postoje razne varijante. Možete negde da izađete na večeru, ili da ostanete kod kuće. Važno je samo da oboje budete raspoloženi  odmorni i provod je zagarantovan.

 

Za one tradicionalne, za Dan zaljubljenih su crvene ruže, bombonjera i čestitka.

Šta god izabrali, birajte sa ljubavlju i poklonite ga uz osmeh i poljubac jer to i jeste suština ovog dana.