Kako izabrati pravu osobu


 Izbor partnera nikad nije jednostavan. Osim ljubavi i strasti treba uzeti u obzir puno stvari, ali je navažnije da u vezi postoji puno poštovanja i da su ljudi spremni na kompromise kad god dođe do neslaganja.


Ali kako da znamo da li nam neko odgovara? Neki kažu da su to odmah znali, i da se nisu pokajali..intuicija im je bila ispravna..Neki kažu da su mnogo pogrešili, iako su dugo poznavali tu osobu..Svako ima svoju priču i svoj stav o tome. 


Dok razmišljate o svom stavu na ovu temu, pogledajte šta kaže horoskop. Čak i ako se ne slažete, morate da priznate da je bar zabavno.
 


OVAN
Ženama u znaku ovna najviše odgovaraju muškarci u znaku strelca i vage, a trebalo bi da izbegavaju jarčeve. U krevetu uživa u svakom činu, zagrljajima i prepušta se bez razmišljanja. Voli totalnu dominaciju nad partnerom. Zanima je vatreno vođenje ljubavi, a voli i da eksperimentiše. 
 

Muškarci ovnovi najradije biraju dame u znaku lava, vage i vodolije, a trebalo bi da izbegavaju žene rakove. U krevetu je Izdržljiv, ali nema vremena za dugu predigru i to ga ne interesuje. Voli zabranjeno voće. Ukoliko želite da ga zadržite trudite se u krevetu.


BIK
Ženskim bikovima u ljubavi najviše odgovara gospodin škorpija, ili jarac, a trebalo bi da izbegavaju vodolije. U krevetu je zanima duga predigra. Uvek zanosna, slobodna i strastvena. Zna da probudi maštu partnera, a njeno umeće dolazi do izražaja s godinama. 
 

Muškim bikovima emotivno prijaju dame u  znaku device, raka i škorpije, a trebali bi da beže od lavica. Nikad ne odustaje od žene koja ga zanima. Voli klasične poze, ali i da udovolji. Pružiće vam sigurnost i uživanje.


BLIZANCI
Žene Blizanci se najčešće zaljubljuju u muškarce vodolije i strelčeve, ponekad i u vage, a bolje je da izbegavaju ribe. Uvek je sređena i čarobna. Ne voli da je partner ograničava. Voli da flertuje i da sklapa prijateljstva. Zadržava mladalački duh, a muškarci je ne zaboravljaju. Uvek je spremna da eksperimentiše.

Muški Blizanci najčešće biraju vage i žene u znaku strelca, a sa devicama retko nalaze sreću u ljubavi. Ono čime osvaja je to što je duhovit i zanimljiv. Ne očekuje ozbiljnu vezu, nije spreman na vezivanje. Voli da dominira.


RAK
Nežne ženske duše rođene u ovom znaku se najbolje osećaju pored gospodina u znaku jarca, bika ili škorpije, a najslabije se razumeju sa vagama. Ona je stidljiva. Treba joj više vremena da stekne poverenje u partnera. Ne voli nametljive muškarce.

Muškarci rakovi će najviše voleti vezu sa ženom u znaku riba, škorpije ili bika, a najmanje ih razumeju ženski ovnovi. Rakovi su vrlo romantični i vole da udovolje partnerki do koje im je stalo.


LAV
Ženama lavicama najviše prijaju muške vodolije, ovnovi i vage, a najlošija kombinacija je sa muškim bikom. Ona voli da dominira, ali i da partner ima poštovanja prema njoj. Očekuje da joj se muškarac udvara, divi, da je obožava i da joj poklanja pažnju.

Muški lavovi vole dame u znaku strelca, vodolije i blizanaca, a sa škorpijama se teško snalaze. Prija im društvo lepih žena. Vole da dominiraju. Uzbuđuje ga kad je žena u krevetu potčinjena.


DEVICA
Racionalnoj, pedantnoj devici će najviše odgovarati muška riba, ili jarac, a teško izlazi na kraj na duže staze sa blizancima. Ne voli navalentne muškarce. Na početku mora da stekne poverenje u partnera. Opuštena je ukoliko sve ide po njenom planu.
 

Muškim devicama će najviše prijati dama u znaku bika i riba, a najmanje se uklapaju sa ženskim strelcem. Oni su stidljivi, ali se veoma lepo snalaze u ženskom društvu. Često imaju puno ženskih prijatelja. 


VAGA
Po mnogima, najlepše žene su rodjene upravo u znaku vage, a njihovo srce najčešće osvoje muške vodolije i ovnovi. Ženske vage se ne slažu sa tvrdoglavim jarčevima. Ne vole navalentne, nego uporne muškarce koji znaju kako da ih osvoje.
 

Društvenim i pričljivim muškim vagama je najprivlačnija žena blizanac, lav ili ovan, a loše se slažu sa zatvorenim ženskim rakovima. Oni uživaju u osvajanju i tu su uvek maštoviti.


ŠKORPIJA
Strastvene ženske škorpije vole muške rakove i bikove, a odbijaju ih muške vodolije. One su često nadmene, dominantne i vrlo strastvene. Privlače osmehom i pogledom, a u krevetu nemaju ograničenja i predrasuda.
 

Muškarci škorpije najčešće biraju ženske ribe i bikove, dok im najmanje prijaju žene lavice. Oni su često ljubomorni i posesivni i teško kontrolišu ljubavnu energiju. 


STRELAC
Ženski strelac će se najčešće zaljubiti u muškog lava, blizanca, ili vodoliju, a loše se slažu sa ribama. Avanturitičkog su duha.
 

Muški strelac će najčešće biti u vezi sa ženom ovnom, vagom i blizancem, a bilo bi pametno da izbegavaju device jer će ih inače to koštati puno živaca. Vole da imaju ličnu slobodu, a vole da igraju i ljubavne igrice.


JARAC
Ženskim jarčevima najviše prijaju muški rakovi i bikovi, a teško nalaze kompromis sa ovnovima. Ona je ponekad previše hladna. Voli da vodi ljubav i traži izdržljivog muškarca.

Muški jarčevi će najčešće biti u vezi sa devicom, bikom ili škorpijom, a slabo se razumeju sa ženskim vagama osim na prijateljskoj bazi. On je idealan partner za dugu vezu, veran je i pruža sigurnost.


VODOLIJA
Žene u ovom originalnom znaku najviše vole muške lavove, blizance i ovnove, a ne ide im od ruke da se sporazumeju sa navalentnim bikovima. Ona je otvorena i kreativna. Voli da istražuje i ništa joj nije tabu tema za razgovor.
 

Muškim vodolijama najviše odgovara dama u znaku vage, strelca i lava, a teško izlaze na kraj sa strastvenim i često posesivnim škorpijama. Ne voli da dominira. Najviše voli da osvaja ženu. Privlače ga razni eksperimenti u krevetu.


RIBE
Dame najčešće uživaju u vezi sa muškom devicom, rakom i jarcem, a trebalo bi da izbegavaju blizance. One su romantične i emotivne. Često sanjaju o princu na belom konju pa traže partnera koji će ih osvojiti romantikom.

Muškarci rođeni u ovom znaku biraju ženske škorpije, device i bika, a ne slažu se sa ženama rođenim u znaku strelca. Emotivan, ali i strastven kad zatreba. Voli promene, zavođenje i duge veze. Vole da flertuju.

 

Ako još uvek niste pronašli srodnu dušu, možda će Vam biti zanimljivo da pročitate i :

https://www.zavrzlame.rs/artikal/sami-ste--na-dan-zaljubljenih-