Sami ste na Dan zaljubljenih ?


 Nije lako biti sam, posebno na Dan zaljubljenih kad na sve strane sve prosto puca od ljubavi. Gde god da prošetate, izlozi su prepuni crvenih srca i balona, parovi se zagrljeni šetaju, čuju se ljubavne pesme a sa svih strana iskaču reklame u stilu šta pokloniti voljenoj osobi.

Biti sam i biti usamljen nije isto  !

 

Ako ste sami, to ne znači da morate biti i usamljeni, depresivni, i prespavati ceo Dan zaljubljenih. Zašto taj dan ne biste proveli sami sa sobom, onako kako vi to najviše volite?! 

Kako najbolje provesti Dan zaljubljenih solo

  • Izvedite sebe na neko novo mesto, i častite se nekom poslasticom. Možda to neće biti zdravo za Vaše telo. ali će  biti sjajna hrana za Vašu dušu.
  • Pozovite nekoga ko Vas voli i ispričajte se. Ako trenutno nemate ljubavnog partnera, ne znači da nemate ljubav u životu!
  • Nađite citat koji će Vam dati dodatnu motivaciju i volju, i zalepite ga na mesto koje često gledate. (npr ogledalo ili kompjuter )
  • Kupite nešto za svoju sobu ili stan i ulepšajte prostor u kom boravite najveći deo dana. Unesite nove boje u svoj život.
  • Ako imate prijatelje, koji su slobodni kao i Vi, možete da provedete zajedno veče uz grickalice, filmove ili trač partiju.
  • Ako Vam nije do druženja, možete da napravite sebi opuštajuću kupku, uz sveće i prijatnu muziku, a nakon toga da pogledate neki film ili omiljenu seriju. Dok to radite, možete da razmišljate o svojoj srodnoj duši. Možete da zamišljate kako bi on/ ona izgledali, kako bi se oblačili, čime bi se bavili, šta bi voleli da rade u slobodno vreme, kako biste provodili zajedničko vreme..Praktično možete na Dan zaljubljenih da sami osmislite svoju idealnu drugu polovinu, pa ćete je kada je sretnete lakše prepoznati ! Ako se odlučite da ovo probate, budite  odvažni i verujte u to jer ako u nešto duboko i iskreno verujete, sigurno će vam se to i ostvariti!